• +45 86 82 37 88
  • Telefontid mandag: 8 - 17 tirsdag-fredag: 8 - 15
  • Ekspeditionstid mandag: 10 - 17 tirsdag-fredag: 10 - 15

Opsigelse

Når du opsiger din lejlighed, bedes du benytte vores opsigelsesblanket. Alle der er påført lejekontrakten samt evt. ægtefælle skal underskrive på opsigelsen. Opsigelsen skal afleveres til Arbejdernes Byggeforening.

Du har tre måneders opsigelse til den 1. eller 15. i en måned. Det er muligt at flytte før de 3 måneders opsigelse er gået. Skriv datoen, hvor du ønsker at flytte i opsigelsen, så forsøger vi at genudleje din lejlighed hurtigst muligt. 

Du kan opsige en studiebolig med 6 uger eller 3 måneders varsel. Klubværelser kan opsiges med 1 måneds varsel. 

Når din lejlighed skal genudlejes, sender vi tilbud til interesserede boligansøgere, der står på venteliste. Inden de beslutter, om de vil overtage din lejlighed, skal de have mulighed for at se den. Oplys derfor dit telefon nr. på opsigelsen, så boligansøger kan kontakte dig for at lave aftale om at se lejligheden.

 

Boliggarantibevis

Boliggarantibeviset er et sikkerhedsnet, hvis du vil prøve lykken i anden bolig. 

Boliggarantibeviset giver sikkerhed for, at du som udgangspunkt kan vende tilbage til en lejlighed af samme størrelse og standard i det område, som du fraflytter. Med boliggarantibeviset i hånden springer du foran i boligkøen, når du beslutter dig for at indløse det. 

Boliggarantibeviset koster kr. 500,00 og gælder i tre år fra udstedelsesdatoen. 

For at købe et boliggarantibevis skal du have boet i din lejlighed i mindst 3 år. Beviset skal tegnes inden du fraflytter din lejlighed. 

Se retningslinjer for udstedelse af boliggarantibevis.

 

Til tops